Camping

Overzicht van de voorzieningen op en rond het kampeerterrein van Le-Silence.

Bedrijfsfilm Mini camping Le-Silence

Bekijk het filmpje voor een sfeervolle impressie van onze camping.

Plattegrond Kampeerterrein

16 Ruime Staanplaatsen

Le-Silence telt 16 ruime staanplaatsen van ± 200 m² op een gedraineerd en autovrij kampeerterrein. Deze zijn uitgerust met een eigen water toe- en afvoer, 10A stroomvoorziening en CAI-aansluiting*.
LET OP: het niet niet voor alle tv’s mogelijk om het digitale signaal te ontvangen via de CAI-aansluiting. Klik hier voor de instructiekaart om dit te controleren en installeren.

Fietsenstalling met Oplaadpunten

De overdekte en afgesloten fietsenstalling is gratis te gebruiken en voorzien van 32 oplaadpunten.

Fietsverhuur

We hebben contact met fietsverhuurders in de buurt, laat het ons weten als er interesse is en we bekijken de beste optie.

Gratis WiFi

Blijf verbonden. Op het hele kampeerterrein is een goede en gratis WiFi verbinding beschikbaar.

Jeu de Boules Baan

Een officiële Jeu de Boules baan met een mooi uitzicht over de natuurvijver en landerijen. Ben je vergeten om jouw eigen Jeu de Boules set mee te nemen? Geen probleem! Een aantal van deze sets liggen klaar bij de receptie.

Mini Bibliotheek en Speelhoek

In de mini bibliotheek zijn er tal van boeken met diverse genres, voor elk staat er wat wils. Je eigen boek uit? Omruilen mag! Voor de kleine gasten onder ons, een grote mand gevuld met speelgoed voor binnen en buiten speelplezier.

Natuurvijver

Met mooie natuurvijver met vrij uitzicht over de landerijen richting Huis ter Heide. Een mooie plek om ’s avonds nog even na te genieten en de dag door te nemen.

Parkeren

Aansluitend aan het kampeerterrein ligt de ruime parkeerplaats. Door de laurierhaag is deze niet direct zichtbaar vanaf het kampeerterrein of straatzijde.

Receptie

De algemene ontvangstruimte. Hier vindt je o.a. de mini bibliotheek, de speelhoek, verse eitjes, fiets- en wandelroutes en informatie uit de omgeving. Ook aangenaam om bij slecht weer een boek te lezen of om gezellig een spelletje te spelen.

Sanitaire Voorzieningen

Een verwarmde en afgesloten ruimte voorzien van 2 wasbakken met handzeep en handdoekjes. In de 2e ruimte zijn er 2 douches met thermostaatkraan en in hoogte verstelbare douchekop, 2 toiletten mét toiletpapier en geurtje en 1 urinoir.

Aan de buitenzijde vind je overkapt 2 grote wasbakken met warm en koud water, het chemisch toilet en de gescheiden afvalinzameling.

Wassen en Drogen

De wasmachine en droger zijn tegen betaling (zie tarievenlijst) te gebruiken. Je eigen wasmiddelen gebruiken mag. Ben je ze vergeten mee te nemen, er liggen was tabs voor je klaar.

1 april 2020